Timmerfabriek Vlissingen

Timmerfabriek

In de Timmerfabriek wordt gegeten, gedanst, geborreld, gefilmd en vergaderd. Het mooiste industriële pand van zuidwest-Nederland staat als een groot wit cruiseschip aan de Vlissingse binnenhaven. Stoer en stijlvol.

Het hele jaar vinden er in de Timmerfabriek uiteenlopende evenementen plaats, van vergaderingen en besloten feesten tot grote dance events. Het beheer is in handen van BOEi, een non-profitorganisatie die zich bezighoudt met herbestemmen van industrieel erfgoed.

De afgelopen zomers werd de Timmerfabriek omgetoverd tot restaurant.  Onder leiding van chef Michel Louws, die z’n sporen verdiende in sterrenrestaurants en luxe resorts, maar bij ons steeds lekker terug gaat naar z’n basis: mooie ingrediënten, eerlijke smaken, geen overbodige opsmuk, gewoon goed eten.

Zo wordt er nog altijd hard aan de weg getimmerd in een fabriek waar ooit al het houtwerk en meubilair voor luxe cruiseschepen werd gemaakt. Welkom!

Eten

Chef Michel Louws en gastvrouw Marianne van Ombergen zijn weer terug uit Nieuw-Zeeland. Licht gebruind, vol energie en inspiratie. Eind juni gaat het restaurant open en je kunt nu al reserveren.

Lokale producten, internationale smaken, mooie wijnen en een superlocatie. Leuk nieuws: Remco ‘Kaasvlinder’ Elshout is weer terug om Louws bij te staan en er is nog meer vakbekwame hulp. Peter Whaley steekt speciaal voor de Timmerfabriek de Noordzee over. Louws werkte eerder met hem samen bij de fameuze Huka Lodge en Peter werkte onder meer voor het Engelse driesterrenrestaurant The Fat Duck.

Voor 49,50 euro per persoon krijg je een dozijn gerechten op tafel, die je met je tafelgenoten deelt. Er zit elke ronde altijd voor elk wat wils bij, ook vegetariërs komen niks tekort.

Let op: Onze bevestiging van je reservering zóu in je spambox terecht kunnen komen. Daar kunnen wij helaas niets aan doen, dus hou dat alsjeblieft even in de gaten…

Ik kom het liefst rond:

Uw reservering is pas definitief nadat we u een bevestiging hebben gestuurd.

Feesten

De Timmerfabriek is decennia lang voor duizenden mensen een werkplek geweest. En nu komen mensen er naartoe om (na hun werk) te ontspannen. De Timmerfabriek heeft de afgelopen jaren landelijke faam opgebouwd als feestlocatie. In de dance-scene, waarin Nederland wereldwijd toonaangevend is, is de fabriek eigenlijk niet meer weg te denken. Terugkerende events zijn Groove To Chill (vooral techno en house), DIP! (alle stijlen) en Survival of the Hardest (hardstyle & hardcore).

De Timmerfabriek is als feestlocatie niet alleen het decor voor dance-events. De meest uiteenlopende feesten en partijen in de fabriek trekken elk jaar duizenden mensen naar Vlissingen, van Het Foute Kerstfeest tot de Vlissingse Haringparty en de verkiezing van het Nieuwe Zeeuws Meisje.

Check de agenda voor alle actuele events!

Huren

De Timmerfabriek is te huur. Het is een hele stijlvolle, lekker lichte industriële locatie. Zeer geschikt voor bruiloften en bedrijfsfeesten, al dan niet met een lunch of diner op maat. Verder is onze locatie ook te huur voor filmshoots, seminars, workshops, filmvertoningen, theatervoorstellingen, dance-events, concerten, beurzen…
De fabriek heeft een capaciteit van maar liefst 940 mensen en heeft prima voorzieningen.

De locatie heeft kortom veel mogelijkheden, maar ook wat onmogelijkheden. We hebben een zeer uitgebreide ervaring in events en met de Timmerfabriek. Vraag ons dus gerust even een inschatting te maken van de haalbaarheid en de kosten van uw wensen. Mail ons en we nemen gelijk contact op!

Reservering ontvangen!
U ontvangt nog een persoonlijke bevestiging.