Timmerfabriek Vlissingen

Timmerfabriek

De Timmerfabriek is het mooiste industriële pand van Zuidwest-Nederland. Het staat als een groot wit cruiseschip aan de Vlissingse binnenhaven. Stoer en stijlvol. Vanaf 1914 werden hier de interieurs voor de grote zeeschepen gemaakt, van de lambrisering tot de stoelen in de eetzalen, van de kooien tot de ladekasten.

Het beheer is nu in handen van BOEi, een non-profitorganisatie die zich bezighoudt met het herbestemmen van industrieel erfgoed.

De afgelopen zomers werd de Timmerfabriek omgetoverd tot restaurant. Dit jaar is het restaurant van 27 juni t/m 21 september geopend voor diner van donderdag t/m zondag. De mooie, industriële locatie is ook beschikbaar voor diners of feesten voor grote particuliere partijen, of voor zakelijke evenementen.

Restaurant

Voor het vijfde jaar op rij strijken chef Michel Louws en gastvrouw Marianne van Ombergen neer in de Timmerfabriek met hun zomerrestaurant.

Lokale producten, internationale smaken, mooie wijnen en een superlocatie. Louws, zijn strepen o.a. verdiend als sterren-chef bij ’t Veerhuis, kookt altijd puur, en creatief. Ook dit jaar staat hij met zijn kwartet van Chef Peter Whaley uit London en lokale pilaren Remco Elshout en Wouter van Hees te rocken in de timmerkeuken.

Voor 49,50 euro p.p. krijg je een dozijn gerechten op tafel, die je met je tafelgenoten deelt. Vega, vis en vlees, altijd met voor elk wat wils.

Ik kom het liefst rond:

Let op: uw reservering is pas definitief nadat we u een bevestiging hebben gestuurd. Deze kan in je spambox terecht komen, dus houd dat in de gaten.

Partijen

De Timmerfabriek is decennia lang voor duizenden mensen een werkplek geweest. En nu komen mensen er naartoe om te ontspannen. De Timmerfabriek heeft de afgelopen jaren landelijke faam opgebouwd als evenementenlocatie.

Onze publieke evenementen vinden vanaf dit jaar meer en meer plaats in de Lasloods. Maar voor bedrijfsfeesten, partijen en andere privé-evenementen blijft de Timmerfabriek zeker ook nog beschikbaar.

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor bijvoorbeeld het geven van een bruiloft, bedrijfsfeest of diner op maat? Neem gerust contact met ons op, we geven u graag persoonlijk advies over wat de mogelijkheden zijn.

Huren

De Timmerfabriek is ook te huur. De stijlvolle, ruimtelijke, lichte industriële locatie is zeer geschikt voor foto- of videoshoots, modeshows, beurzen of grotere workshops.

De fabriek heeft een capaciteit van maar liefst 940 mensen, een oppervlakte van 400m2 en kent prima voorzieningen. We hebben zeer uitgebreide ervaring in het faciliteren van events. Vraag ons dus gerust even een inschatting te maken van de haalbaarheid en de kosten van uw wensen.

Neem ook eens een kijkje bij onze nieuwe locatie, de Lasloods.  Deze locatie heeft ook het industriële karakter, is minstens net zo veelzijdig én beschikbaar in de maanden dat het Timmer-restaurant is geopend.

Reservering ontvangen!
U ontvangt nog een persoonlijke bevestiging.