Timmerfabriek Vlissingen

Timmerfabriek

De Timmerfabriek is het mooiste industriële pand van zuidwest-Nederland. Het staat als een groot wit cruiseschip aan de Vlissingse binnenhaven. Stoer en stijlvol. Het beheer is in handen van BOEi, een non-profitorganisatie die zich bezighoudt met herbestemmen van industrieel erfgoed.

De afgelopen zomers werd de Timmerfabriek omgetoverd tot restaurant. Eind juni 2019 gaat het  weer open voor het publiek. Maar al vanaf begin mei is onze mooie, industriële fabriek beschikbaar voor diners voor grote particuliere partijen. Onze zomerchef is natuurlijk opnieuw Michel Louws.

Eten

Dit voorjaar komen chef Michel Louws en gastvrouw Marianne van Ombergen weer terug uit Nieuw-Zeeland. Eind juni gaat het restaurant open, maar je kunt nu al reserveren! Voor grote privé-partijen is ons restaurant al beschikbaar vanaf begin mei.

Lokale producten, internationale smaken, mooie wijnen en een superlocatie. Mooi team weer dit jaar: Remco ‘Kaasvlinder’ Elshout en Wouter ‘Jackson’ van Hees staan Louws weer bij. En jawel, Peter Whaley steekt speciaal voor de Timmerfabriek opnieuw de Noordzee over. Louws werkte eerder met hem samen bij de fameuze Huka Lodge en Peter werkte onder meer voor het Engelse driesterrenrestaurant The Fat Duck.

Voor 49,50 euro per persoon krijg je een dozijn gerechten op tafel, die je met je tafelgenoten deelt. Er zit elke ronde altijd voor elk wat wils bij, ook vegetariërs komen niks tekort.

Let op: Onze bevestiging van je reservering zóu in je spambox terecht kunnen komen. Daar kunnen wij helaas niets aan doen, dus hou dat alsjeblieft even in de gaten…

Ik kom het liefst rond:

Uw reservering is pas definitief nadat we u een bevestiging hebben gestuurd.

Partijen

De Timmerfabriek is decennia lang voor duizenden mensen een werkplek geweest. En nu komen mensen er naartoe om (na hun werk) te ontspannen. De Timmerfabriek heeft de afgelopen jaren landelijke faam opgebouwd als evenementenlocatie.

Onze publieke evenementen vinden vanaf dit jaar meer en meer plaats in de Lasloods. Maar voor bedrijfsfeesten, partijen en andere privé-evenementen blijft de Timmerfabriek ook dit jaar nog beschikbaar. meest uiteenlopende feesten en partijen in de fabriek trekken elk jaar duizenden mensen naar Vlissingen.

Huren

De Timmerfabriek is te huur. Het is een hele stijlvolle, lekker lichte industriële locatie. Zeer geschikt voor bruiloften, bedrijfsfeesten en andere gelegenheden met een lunch of diner op maat.

De fabriek heeft een capaciteit van maar liefst 940 mensen en kent prima voorzieningen. Onze nieuwe locatie, de Lasloods, is al minstens net zo veelzijdig en praktisch én is beschikbaar in de maanden dat het Timmer-restaurant is geopend.

We hebben een zeer uitgebreide ervaring in events op locaties als de Timmerfabriek en de Lasloods. Vraag ons dus gerust even een inschatting te maken van de haalbaarheid en de kosten van uw wensen. Mail ons en we nemen gelijk contact op!

Reservering ontvangen!
U ontvangt nog een persoonlijke bevestiging.